BALIKESİR / DURSUNBEY - Dursunbey Mesleki Eğitim Merkezi

Dursunbey Mesleki Eğitim Merkezi

Bozyokuş Mahallesi Başaran Sokak No1
Vizyon
Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, kendinin ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak birer meslek sahibi yapabilmektir. Ayrıca, Türk Toplumunun refah ve mutluluğunu arttırabilmek için öğrencilerimizi beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe kavuşturmak, kendi haklarını savunan, başkalarının haklarına saygı gösteren, kendini ve düşüncelerini en iyi ifade edebilen birer birey olarak yetiştirmektir. Öğrencilerimizi, doğruluktan ayrılmayan, alçak gönüllü, cömert, kendisini halka adayan, kimseye düşmanlık ve kin duymayan, büyüklere saygılı, küçüklere şefkatli olan, hile yapmayan, yalan söylemeyen, üreten ve ürettiğini ekonomik tüketen, nitelikli ve üstün birer insan olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimize meslekleriyle ilgili teknolojik bilgileri kazandırmak, insanlarla iyi ilişkiler kurabilen, bilgisini pratikle birleştiren, becerikli ve kendine güvenen, sorumluluk duyguları gelişmiş bireyler olarak yetişmelerine imkân tanımak. Onlara geleceğin teknoloji dünyasının mimarı olacak yetenekler kazandırmak.
Tam Gün Tam yıl
Kaloriferli
Şehir içi otobüsler önünden geçmektedir.
Kent merkezi
500 metre uzaklıktadır.
Henüz mezun verilmemiştir.
basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi ,botce ,dart
Proje Çalışmaları
Erasmus kapsamında "Farklı öğretim metodunu seç bir adım öne geç" projemiz kabul edilmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri